Privat rengøring af professionelle

Drømmer du om at komme hjem fra arbejde og blive mødt af et skinnende og rent hjem?
Har du lyst til at bruge din sparsomme fritid på andet end rengøring?
Bestil Super1Rent til at stå for din private rengøring.
Super1Rent kommer ud i krogene, så du kan slænge dig i sofaen med den gode bog, besøge din gamle mor, løbe maraton, tage have-handskerne på og gå i krig med skvalderkålen udenfor – eller hvad du nu har lyst til at brug tid på, når du slipper for at støve af.

Sådan kan du stole på os

Vi ved, at det er en tillidserklæring til os og vores medarbejdere, at du åbner dit private hjem. Den tillid lever vi op til. Vi har medarbejdere, der har været ansat hos os i mange år, og vi sætter kundetilfredshed i centrum. Det har vi gjort i mere end 20 år. Vi uddanner desuden vores medarbejdere i de arbejdsopgaver, der skal varetages. Vi har dygtiggjort medarbejdere til specialister inden for forskellige områder. Dvs. hvis en særlig opgave i dit hjem kræver en ekstraordinær indsats, kan vi sætte den rette medarbejder på. 
En specialopgave kan være omfattende afkalkning af baderum, afrimning af fryser, grundig rens af ovn eller andre køkkenmaskiner mv.

Vores troværdighed – din sikkerhed

Vi står altid 100 % inde for vores medarbejderstab, som vi også passer godt på. Vi er fuldt forsikret, hvis uheldet mod forventning skulle være ude.
 For din sikkerheds skyld og for vores troværdighed præsenterer vores medarbejdere hvert halve år en ren straffeattest.