Hold facaden

Det er det første, der møder dig, når du kommer hjem. Og det sidste du ser, før du tager af sted. Din boligs facade. Vedligeholder du facaden, ligesom alt andet i boligen og haven? Har du længe tænkt på, at den kunne trænge til en facaderens? Ved du, at en afrensning faktisk kan forlænge bygningens levetid? Brug Super1Privat til din facaderens. Skånsomt og professionelt udfører vi alle former for afrensning af bygningsfacader – uanset facadens beklædning. Med os som partner vil du kunne holde facaden i årevis.

 

Så skånsomt og sikkert som muligt

Hos Super1Privat har vi 20 års erfaring med rengøring og opgaver inden for specialrengøring, bl.a. faderens og fjernelse af graffiti. Vores særlige facadeteam består af specialuddannede medarbejdere. Når en facade skal renses grundigt, er det ikke muligt helt at undgå kemikalier. Vi passer naturligvis på både vores medarbejdere og på miljøet. Der lægges en membran ud, så kemikalierne ikke løber med vandet ned i kloakken. Efterfølgende bortskaffes membranerne på forsvarlig vis. Vores faste team er oplært i de særlige maskiner og de midler vi anvender til facaderensning. Vi passer også godt på din bygning, så den ikke bliver skadet af det varme vand eller det høje vandtryk. Du kan altid glæde dig over resultatet, vi er professionelle og grundige.

 

Vi renser følgende facadebeklædninger

  • Stål
  • Mursten
  • Pudsede
  • Beton

Uanset, om det drejer sig fjernelse af skidt, alger eller flerfarvet graffiti, så har vi ekspertisen til at udføre opgaven. Vi pudser vinduerne til sidst, så helheden fremstår flot inklusive facader og vinduer.

 

Forsegl din facade

Det er en god idé at algebehandle facaden efter en rensning, så den bliver resistent mod skidt, snavs og alger. Herefter er der mulighed for at vaske facaden jævnligt, hvilket er en billigere og mere miljøvenlig fremgangsmåde.

Bor du i et område, der er belastet af graffiti, renser vi dette og kan efterfølgende imprægnere med en særlig voks. Det forsegler din facade og letter processen fremover med at fjerne eventuel ny maling med højtryksrensning. Det sikrer din bygning mod den mere belastende afrensningsproces og skåner i højere grad miljøet.

 

Vi afdækker dit behov og rådgiver

Super1Privat har erfaring med og ekspertise inden for facaderensning. Vi kommer gerne ud, besigtiger din bygning, finder den rette rensningsmetode til din facade og giver et godt tilbud. Vores team er klædt på til at håndtere alle facadeopgaver, og efterlader bygningen flot og med nypudsede vinduer.

Hvis der i løbet af kort tid atter kommer alger eller andet på din facade, vender vi tilbage og gennemgår facaden igen. 

Normal responstid på mailhenvendelser 1 til 2 timer, vi rykker altid hurtigt ud ved hastesager.