Vinduespudsning og vinduesvask

Et hus er ikke kun en hyggelig bolig, for dem, der bor i huset. Facaden og vinduerne er også dit private ansigt ud mod verden. Super1Privat udfører både privat vinduespudsning og vinduesvask, og vi kender til de høje standarder, som private kunder stiller til vinduespudsning. Vi har mere end 20 års erfaring i branchen.

 

Få et godt kig ud på verden”Let the sunshine in”

Lad os pudse eller vaske dine vinduer, så du får tid til andre vigtige gøremål. Vi sørger for, at du får solens stråler ind i din stue gennem flotte, rengjorte vinduer. Du slipper til gengæld for at skulle kravle på stiger med risiko for at komme til skade. Bagefter kan du nyde udsigten til omverdenen. Du får den samme person til at udføre servicen hver gang, idet vi har et fast hold af vinduesvaskere og vinduespudsere. Vi tilbyder vinduespudsning og -vask i private villaer i det midtjyske område.


Super1Privat klarer alle former for rengøring af vinduerne

Vores erfarne hold af vinduespudsere klarer

  • Traditionel vinduespudsning
  • Vinduesvask med blødgøringsanlæg, dvs. med brug af kalkfrit vand
  • Vinduespudsning fra lift ved fx etageejendomme

Super1Privat har stor erfaring med traditionel vinduespudsning og -vask. Vi aftaler den løsning, der er bedst til dine vinduer. Vi ser hvor mange vinduer du har, og du modtager derefter et tilbud.

 

Etageejendomme

Drejer det sig om rengøring af vinduer i etageejendomme, er det ikke en udfordring for Super1Privat. Vi servicerer gerne andelsboliger eller ejendomme med ejerboliger. Vi har erfaring med endog meget store opgaver inden for vinduespudsning.

Super1Privat har lift og bruger af og til rappelling.

 

Du kan vælge mellem privat vinduesvask eller -pudsning

Vælger du vinduesvask med vores moderne blødgøringsanlæg, får du vasket dine vinduer i demineraliseret, kalkfrit vand. Det betyder i praksis, at du får flotte, rene vinduer uden brug af kemikalier – og eftersom kalken er fjernet, får du heller ikke irriterende striber efter vores vask. Det er en effektiv og tilmed økonomisk fordelagtig løsning, idet vores vinduesvasker kan stå på jorden og rengøre vinduer helt op til 22 m højde.

Vælger du vores løsning med vinduesvask til private, får du også vasket karmen af udvendigt.

 

Indvendig vinduespudsning

Vil du have pudset dine vinduer indvendigt, gør vi det på traditionel vis med vand og sæbe. Med os som vinduespudserfirma er du sikker, at få den bedste løsning. Vi snakker med dig, forbereder os grundigt til opgaverne, og vi har altid det rette udstyr.

Se glad ud på verden gennem vinduer uden striber. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om, hvor du bedst får pudset dine vinduer.

Super1Privat udfører din vinduespudsning, så tit du vil havde det både inden for og uden for.

Ønsker du vinduespudsning med et fast interval, får du en god pris.

Normal responstid på mailhenvendelser 1 til 2 timer, vi rykker altid hurtigt ud ved hastesager.