Få mere energi – rens dine solceller/solvarmeanlæg

Hvis du vælger at få vasket dine solceller grundigt en gang om året, øger det både levetiden for dit anlæg samt den strøm, solcellerne kan producere. Lad ikke solstrålerne kæmpe forgæves mod pollen, skidt og snavs. Vi renser dit solcelleanlæg, og du vil hurtigt opdage, at denne investering hurtigt bliver tjent hjem i form af et langt bedre fungerende anlæg.

 


Rengøring af solceller/solvarmeanlæg

Der er noget i luften… blandt andet pollen, alger og forurening. Så selvom hensigten er, at solcelleanlæg skal være selvrensende, er det desværre ikke helt muligt at undgå en årlig afvaskning af dit solcelleanlæg. I hvert fald ikke, hvis du ønsker, at anlægget fortsat skal fungere optimalt. Vælger du til gengæld at rengøre dit anlæg en eller to gange årligt, forøger du levetiden på dit anlæg. Du kan tilmed bringe effektiviteten 20 % i vejret.

Super1Privat har det rigtige udstyr til at afrense dit anlæg. Udsæt ikke dig selv for at kravle uhensigtsmæssigt højt op for at rengøre dit anlæg.

Brug Super1Privat til at rense dine solceller

  • Vi står på jorden og renser solcellerne ved hjælp af teleskopstænger.
  • Vi bruger blødgjort vand med en hårdhed på 0, så du slipper for kalkfilm.
  • Det er bedst at rengøre anlægget om foråret, hvor solen tager rigtig godt fat.
  • Vi rykker ud på alle tider af året.

Du vil hurtigt kunne mærke forskellen.

Pas på kalk i vandet

Hvis du selv vil prøve at rense dit anlæg, kan vi anbefale, at du aldrig vasker det i sæbe. Det kan potentielt skade panelerne, og brug af klude og svampe kan ridse overfladen og nedsætte anlæggets produktivitet.

Vi bruger altid kalkfrit vand. Det giver det bedste resultat, ingen striber eller kalkspor, som efter en periode vil være ligeså skadeligt for anlægget som skidt og snavs.