Grundig trappevask

Ofte kan det være svært for beboerne i en ejendom selv at nå at holde trappen så pæn og ren, som en trappeopgang egentlig bør holdes for at holde skidt og snavs fra selve boligen og for at mindske slitage af trappen. Trappeopgangen er ofte det første, der møder både beboere og gæster, og bør derfor være indbydende. En trappe bruges flittigt hver dag og hver årstid i Danmark har sin charme, så der slæbes sand, vand, småsten og skidt med ind, når der trampes, løbes eller gås op og ned ad trinnene hver dag. Hjørnerne er ideelle til at samle sne, jord, mudder og snavs, og det kan være besværligt og krævende at få trappen vasket og få bugt med snavset. Super1Privat sørger for, at din trappeopgang er ren og præsentabel.

Super1Privat servicerer private, boligforeninger, andels- og ejerforeninger, så trappen og opgangen ikke skal være et diskussionspunkt for beboerne. Vi sørger for, at der altid er pænt.

 

Serviceordning med bestemt frekvens

Hos Super1Privat tilbyder vi en fast serviceordning, så dine behov og ønsker til frekvens bliver opfyldt. Du skal ikke bruge tid på at bestille en trappevask hver gang, du har brug for rengøring – vi styrer kalenderen for dig. Sammen aftaler vi med hvilken frekvens, der skal rengøres – om det er en enkelt trappevask, en fast hver uge eller hver 14. dag, vi er klar.
Vores personale er oplært i hvilke trappemateriale, der kræver bestemte typer rengøringsmiddel.