Vores kompetencer

Super1Privat har kompetencer inden for alle serviceydelser. Vi har en bred medarbejderstab, der kan klare alt fra privat rengøring til de helt store specialopgaver med et højt fagligt niveau.
Ingen opgaver er for store eller for små til os.
Vi har en ambition om at svare på mails i løbet af 1-2 timer.
Har du en hastesag, er vores personale klar til at rykke hurtigt ud.

Vi besigtiger altid det hjem, vi skal gøre rent i, du får et tilbud og vi aftaler nærmere om tid og hyppighed i aftalen.

Hvorfor os

Kvalitet

Når du indgår et samarbejde med Super1Rent, er du garanteret et samarbejde med fokus på top-kvalitet i resultatet af opgaverne.

Kundernes tilfredshed er vores varemærke, og vi har et tæt forhold til vores kunder. Vores inspektører sørger for, at medarbejderne er klædt grundigt på til samtlige opgaver.

Vi sikrer, at vores kunderne får den høje kvalitet og service, de kan forvente, når de samarbejder med os. Vi leverer det, vi lover.

Professionalisme

Uden vores medarbejderes engagement kan Super1Privat ikke levere den høje kvalitet, vi ønsker at være kendt for. Vi sikrer, at vores medarbejdere er godt instrueret i deres opgaver. Det betyder, at vi møder vores kunder i gensidig respekt og altid med en professionel tilgangsvinkel. Vores personale arbejder alene og i teams med specialopgaver og er derfor oplært i forskellige serviceydelser. Kun sådan kan vi leve op til vores egne høje krav om kvalitet, effektivitet og professionel håndtering af opgaverne.

Tryghed

Du kan have tillid til, at vi udfører den opgave, vi er betroet til din tilfredshed. Din tryghed består blandt andet i, at du får besøg af den samme medarbejder hver gang, du skal have rengøring.

Du bliver således sikret kvalitet og effektivitet hver gang, du får besøg af Super1Privat. Vi aftaler, hvornår det passer dig bedst, at vi kommer på besøg, og vi er fleksible og reagerer hurtigt, hvis det er hastesager eller du ønsker ændringer i din aftale.

Faglig oplæring og arbejdsglæde

Super1Privat sætter kunderne er i centrum. Medarbejdere trives bedst gennem forståelse for og tryghed i udførelsen af opgaverne. Vi klæder derfor vores medarbejdere fagligt på til hver eneste opgave. Sådan hænger opgaverne, kunde- og medarbejdertilfredshed sammen for os.
Vi lægger vægt på effektivitet, professionalisme og din tryghed. Vi har en fast ansvarsbevidst og stabil medarbejderstab, hvoraf mange har været ansat gennem en årrække.

Miljøvenlig rengøring

Hos Super1Privat passer vi på miljøet, og vi passer på dit hjem

  • Vi anvender udelukkende miljøvenlige rengøringsmidler 
  • Vi holder forbruget af rengøringsprodukter og vand på et minimum uden at gå på kompromis med kvaliteten
  • Vores medarbejdere er oplært i de enkelte serviceydelser
  • Vi passer på vores medarbejderes arbejdsmiljø