Opstartstilbud til nye private kunder

Vi fejrer vores nye hjemmeside med privat rengøring med et godt tilbud: Få en gratis udendørs vinduesvask til din bolig, når du bliver ny fast kunde hos Super1Privat.dk

Kunne du forestille dig at komme hjem fra arbejde og træde ind ad døren til et friskt og rengjort hjem, så du får tid til alt det andet, vigtige i dit liv? Prøv Super1Privat og vores særlige tilgang til rengøring i private hjem. Vi tilbyder privat rengøring med den samme medarbejder hver gang, så opgaven løses effektivt, og så du hver gang bliver betjent af den samme medarbejder, som både du og vi kender.

 

Opstartstilbud

For at markere vores nye hjemmeside med ydelser til private, har vi et rigtig godt opstartstilbud til nye kunder. Vores procedure er at besigtige dit hjem – og derefter give et fast tilbud på din samlede rengøring. Når du som ny fast kunde accepterer dette tilbud, vasker vi dine vinduer gratis i forbindelse med første gang, vi gør rent hos dig.

Super1Privat er en gren af Super1Rent, som har mere end 20 års erfaring i rengøringsbranchen.

Opstartstilbuddet gælder til og med 31. maj 2018.

 

Konkurrence på Facebook

Hold øje med vores Super1Privat Facebookside!
Er du på Facebook, er du velkommen til at deltage i vores konkurrence, der kører på Facebook fra uge 9.
Der er 4 timers gratis privat forårsrengøring på højkant.

Læs mere om konkurrencen på Super1Privats Facebookside.

Ring til os på 70 220 456 for en aftale eller brug kontaktformularen her med mulighed for at indtaste boligtype og m2, så vender vi tilbage hurtigst muligt.